Bed & Breakfast

 

På vår gård, mitt emot Hällberget, ligger vår gård och där har vi ett trevligt hus att hyra. Finns intresse så går det ev att följa med på ridtur och är ni sugna på att äta färska ägg från lyckliga och fria höns så kan ni själva plocka in äggen. Vi har egna båtar med trailer och finns fiskeintresse så går det bra att låna båtarna, fiskekort kan köpas hos grannen.

 

Från huset och gården är det en spektakulär utsikt och det finns många smultronställen i närheten! Det finns även flertalet mycket fina elljusspår i olika närliggande byar. Vi har en thailändsk restaurang och en vedugnsbageri närheten.

 

Vill man gå på tur finns flera olika förslag, dels har vi de fantastiska Offerdalsfjällen där även Ansättensfjällen ingår där det arrangeras blomstervandringar. Mitt emot vårt hus har vi det mäktiga Hällberget som är en riktigt fin vandring upp med en vidunderlig utsikt mot den vackra Offerdalsbygden! Vi har flertalet hundspannsförare i närheten om suget finns att svischa fram efter våra fyrfotade vänner.

 

Gå gärna in på Offerdal.se för att läsa mer om bygden.

 

Vi kan även ordna sängkläder, frukost samt utstädning mot ytterligare avgift.

 

Dygnspris: 400kr

Veckopris: 2500

070-565 59 15, 073-525 11 97

annica@familjenbroberg.se

BÅNGÅSENS LYCKLIGA HÖNS

BED & BREAKFAST

 

Copyright © All Rights Reserved